GIGA
TORBA RUKSAK ZA LAPTOP DO 15.6" 929 VIŠE BOJA
RUKSAK ZA LAPTOP 929
33.00 KM za gotovinsko plaćanje
55 KM
MPC: 37.95 KM


Brend: GIGA 
P/N: RUKSAK ZA LAPTOP 929
Garancija: 6
Veličina Laptopa (") 15.6 "

Dostupnost: Prodavnica Sarajevo       Centralni Magacin

Proizvod je moguće naručiti ili lično preuzeti u poslovnici u Sarajevu uz prethodnu rezervaciju. Više informacija na 061 062 797.

Tražite pouzdanu i funkcionalnu torbu za nošenje laptopa? Upoznajte našu multifunkcionalnu torbu ruksak za laptop, model 929. Dizajnirana je za laptopove veličine do 15.6 inča i dolazi u raznolikosti boja, pružajući vam mogućnost odabira stila koji odgovara vama.

Ova torba kombinira stil i praktičnost na najbolji mogući način. Izrađena je od visokokvalitetnih materijala koji osiguravaju dugotrajnost i otpornost na svakodnevnu upotrebu. Udobne naramenice i ergonomski dizajn omogućuju udobno nošenje, čak i tijekom dugih putovanja ili šetnji.

Unutrašnjost torbe obložena je mekanim materijalom kako bi se osigurala zaštita vašeg laptopa od ogrebotina i udaraca. Dodatni pretinci omogućuju organizaciju vaše dodatne opreme poput punjača, bilježnica ili telefona, čineći ovu torbu idealnim pratiteljem za posao, školu ili putovanja.

Robustni zatvarači i kvalitetni šavovi jamče dugotrajnost i pouzdanost vaše torbe. Bez obzira na vaše potrebe ili stil, naša torba ruksak za laptop model 929 pruža savršenu ravnotežu između stila, funkcionalnosti i zaštite. Bez obzira jeste li na putu, u školi ili na poslu, ova torba će biti pouzdan pratitelj u svim vašim avanturama.

DOSTUPNE BOJE :

  • CRNA
  • SIVA

Funkcije: USB port, otvor za slušalice, 

Boja: Crna i siva

Za laptopte do 15.6"